Руските спецчасти са отрязали ухото на един от задържаните по подозрение

...
Руските спецчасти са отрязали ухото на един от задържаните по подозрение
Коментари Харесай

Руски полицаи са отрязали ухото на един от задържаните след терористичния акт в Москва

Руските спецчасти са отрязали ухото на един от арестуваните по съмнение в осъществяването на терористична офанзива в киноцентъра " Крокус Сити Хол ".

След известията, че всички причинители на терористичното нахлуване са арестувани, съветските канали в Telegram разпространиха дребен видеоклип, показващ момента след задържането на един от тях.
 Снимка 658475
Източник:

На оповестените фрагменти се вижда, че откакто обвиненият е бил арестуван, съветските правоприлагащи органи са отрязали с нож ухото му и са се пробвали да накарат арестувания да го изяде .

Според съветския опозиционен план " Медуза " обвиненият е 30-годишният Раджаб Ализаде.

Руските държавни медии, в това число RT и РИА Новости, разгласиха къс видеозапис, изработен по-късно, който демонстрира къс разпит на мъж с превързана глава и мощно окървавено лице. Твърди се, че това е Раджаб Ализаде.
 Снимка 658477
Източник:

По последни данни при стрелбата по гости и последвалия пожар в киноцентъра " Крокус Сити Хол " в Московска област са починали повече от 130 души .

Както УНИАН писа, съветският деспот Владимир Путин към този момент съобщи, че се допуска, че терористите са свързани с Украйна и още веднъж подсети за нацистите.

" Ислямска страна " разгласява фотография на четиримата атентатори от Москва

Атаката идва в подтекста на вилнеещата война сред ИДИЛ и страните, борещи се с исляма

В същото време всички арестувани по съмнение за терористична офанзива са от централноазиатски страни. По време на разпита един от тях е декларирал, че е слушал " проповеди ", след което " помощник-проповедник " го е вербувал да извърши нападението.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР